ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Σκύρου, συλλόγων, φορέων, κατοίκων και φίλων της Σκύρου στην συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι Δήμοι του Νομού Ευβοίας.

Ο Δήμαρχος Νικόλαος Μαυρίκος με την τοποθέτηση του, οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Σκυριανοί δημότες που παρευρέθησαν εξέφρασαν το δικό τους ισχυρό μήνυμα κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών που αφορά μεταξύ άλλων και το Νησί της Σκύρου.

Ο Δήμος Σκύρου και το Συντονιστικό Όργανο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΚΥΡΟΣ S.O.S. ευχαριστεί θερμά την “ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” για την έμπρακτη υποστήριξη της μεταφέροντας δωρεάν τους Σκυριανούς δημότες αλλά συγχρόνως κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στο δρομολόγιο της Σκύρου ώστε να μην επηρεαστεί η επιτυχία της προαναφερόμενης εκδήλωσης.